Вендузи за масаж

15 лева
11.02.2023 37 ID 7757
Описание:
Превърнете се в кинезитерапевт у дома с тези комплекти вендузи с автоматична помпа за масаж на тялото. Подходящи са за подобряване на кръвообръщението, лечение на настинки също и за антицелулитен масаж.
Подходящи са за третиране при възпалителни заболявания на дихателните органи като бронхит, пневмония, плеврит, профилактика на хипостатичня пневмония. Също така и при остри и хронични миозити, нейтомизоти, невралгии, неврити и периневрити, остеохондрози. Препоръчват се при болка в гърба, мускулни схващания, настинка. Имат ефект и при антицелулитен, рефлекторен и всякакъв друг вид масаж у дома. Не трябва да се масажира вътрешната повърхност на бедрата при хронична херния и апандисит.
Преди да използвате вендузите трябва да сте напълно запознати с произхода на болката. Затова задължително се консултирайте със съответния специалист. Преди поставяне на вендузата, втрийте в кожата противовъзпалителен крем или масло. Те ще улеснят движението и ще подпомогне възстановяването на зоната за схващане.
Вендузите са прозрачни. За повече удобство имат дръжка. Имат автоматична помпа. Вендузите са с различна големина – от точкови, до големи за гърба.
Различни големини.
Вариант 1 от 6 броя включва вендузи с външен диаметър: 20 мм, 34 мм, 45 мм, 52 мм, 60 мм, 68 мм; помпа. Като от всеки размер има по една вендуза.;
Вариант 2 от 12 броя включва вендузи с външен диаметър: 20 мм, 34 мм, 45 мм, 52 мм, 60 мм, 68 мм; помпа. Като от всеки размер има по две вендузи.
Споделяне
Свързани обяви