3 броя Тинктура Имунно за детокс, чистене от паразити и за имунитет

100 лева
10.02.2023 27 ID 7738
Описание:
ПАКЕТА ВКЛЮЧВА 3 БР. НАТУРАЛНА БИЛКОВА ТИНКТУРА “ИМУННО”

Натурална Билкова Тинктура ИМУННО е биоактивна формула, която стимулира работата на имунната система в борбата срещу вируси, бактерии, гъбички и паразити. Освен , че детоксикира , тинктура Имунно благоприятства за укрепване и подсилване на имунната система.

Съдържа: Корен от астрагал, Черен бъз, Черен орех, 30% етанол об.об

Действието на билковата тинктура ИМУННО се дължи на ЧЕРНИЯ БЪЗ, ЧЕРНИЯ ОРЕХ И КОРЕНА ОТ АСТРАГАЛ, КОИТО СА НАЙ- МОЩНАТА КОМБИНАЦИЯ ЗА СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА!

Богатия биоактивен състав на билките в рецептурата: фитостерини, танини, смоли, пектинови вещества, микроелементи, соли, полизахариди, флавоноиди, гликопротеини, стероли, мастни киселини, алкалоиди, протеини, витамини, каротеноиди, аминокиселини, етерични масла и др.помагат вие да изградите силна имунна система.

Ако това ти е познато:
♦ Учестено сърцебиене
♦ Преждевременно стареене
♦ Рязко напълняване или отслабване
♦ Стомашно-чревни проблеми
♦ Често боледуване, то тинктура “ Имунно“ ще ви спести това страдание.
Клинично тествана, тинктура “ Имунно“ е доказала, че хора, които профилактично я ползват през годината не боледуват или ако боледуват , грипа и вирусите ги изкарват много по- леко и по- бързо се възстановяват от колкото други хора в същото положение.

Как ще ви помогне тинктура „Имунно“?

Засилва по естествен начин имунната система
Премахва паразити от организма
Детоксикира
Високо концентриран антиоксидант само от билки
Подходящ след тежко боледуване
Подходящ при хора след химео и лъчетерапия


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА:

Корена от астрагал произлиза от Китай, където е използван в течение на хилядолетия в класическата китайска народна медицина. Редица проучвания потвърждават, че растението има имуностимулиращо, антивирусно и антибактериално действие. Астрагалът функционира по същия принцип като ехинацеята – увеличава активността на имунните клетки и създава нови такива. Въпреки това, астрагалът има сериозно предимство – за разлика от ехинацеята, той се фокусира върху изграждането на имунната система и поради това може да бъде приеман ежедневно. Най-изумителната черта на това растение е обаче способността му да подсилва едни части от имунната система, докато потиска други – което го прави напълно подходящо за автоимунни заболявания, където някои части на имунната система атакуват своя собствен организъм. Друг важен факт за астрагала е, че от него се извлича вещество, което бори вируса на СПИН. Активните вещества на черния бъз и на черен орех са в основата на на- мощния елексир за силна имунна система , чрез която се предпазваме от най- различни болести. Черният бъз е един от най- мощните елексири за добро здраве и за силна имунна система. С помоща на билковата комбинация на тинктура „ Имунно” имунната система започва да функционира в идеален баланс. Тя пречиства и премахва паразити от тялото, като същевременно детоксикира организма. Няма противопоказания и странични ефекти.

Употреба: За възрастни : Сутрин и вечер по 15 капки разтворени в сок, вода, чай или бульон. Да се ползва 30 минути преди хранене. За постигане на ефект да се ползва минимум 3 месеца. За деца над 10 г. по 5 капки , разтворени във вода, чай, бульон или сок.

Опаковка: 100 мл.

Да не се ползва от бременни и кърмачки !

Не е заместител на разнообразното хранене!

Посочените действия, начини на приложение и дозировки, цитирани в статиите на Хелт Агейн, както и в листовките, приложени към всеки продукт се отнасят единствено за продуктите с марка Хелт Агейн, за които Хелт Агейн гарантира за концентрацията, чистотата, качеството и произхода на билките.
Споделяне
Свързани обяви