Ставиксин за здрави кости и стави 3 + 1 броя

130 лева
10.02.2023 52 ID 7723
Описание:
Ставиксин 100% натурален продукт, за болки в ставите, кръста, врата и гърба

ПОДОБРЕНА ФОРМУЛА

Хранителната добавка тинктура Ставиксин оказва благоприятно въздействие върху опорно- двигателната система . Тинктурата е в течна форма, с перфектна комбинация за здрави и добре смазани стави, дискова херния на кръста и врата, както и за плексити, болки и скованост.

Как влияе тинктура „Ставиксин“? :

Въздейства на клетъчно ниво
Подпомага поддържането на ставния хрущял и съединителната тъкан в тялото
Тинктурата е природната смазка за кожата и хрущяла в ставите
Една изключително мощна комбинация за забавяне и обръщане процесите на стареене, овлажняване на кожата и смазване на хрущялите
Има силно противовъзпалително действие
Най-добрата превенция на редица ставни проблеми и заболявания
Връща радостта от движението при проблеми като дискови херния, дископатия, ишияс, плексит
Увеличава нивото на колаген тип II и хиалуронова киселина в организма, с което се подпомага лечението на хрущялните структори.
Как да ползвате тинктура “Ставиксин”?

3 Пъти дневно по 40 капки разтворени във вода, чай, сок , бульон, 30 минути преди храна

Съдържание: Босфелия, Глюкозамин сулфат 150 гр,Куркума корен, МСМ ( метилсулфонил метан) 180 гр,черен орех, Хондротин сулфат добит от хрущял от акула, хидролизиран колаген тип 2 100 мг, витамин Ц, червена боровинка, хиалуронова киселина 8-50 kDA 50 мг, 30% об.об

Основните активни компоненти са с противовъзпалително действие (КВА и АКВА), които блокират синтеза на левкотриени – хормоноподобни вещества, които са един от основните фактори за възникването на възпалителни процеси. Двете киселини оказват положително влияние върху ставните функции (намаляване на ставната скованост); подходящи са и при случаи на преждевременно “износване” на ставите и гръбначния стълб, а също и при усилено натоварване на носещите стави (при тежък физически труд, спортисти, наднормено телесно тегло и др.) и след травми на опорно-двигателния апарат.

Екстрактът от босвелия и куркума се използват основно при ставни заболявания като остеоартрит, ревматоиден артрит, бурсит (възпаление на околоставните торбички) и тендинит (възпаление на сухожилията). Тинктура “ Ставиксин“ участва в изграждането на ставните хрущяли. Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратява дегенеративните процеси в тях и повишаване на функционалния им капацитет.

Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор от растителен произход. Ставиксин е най-новият и високо ефективен комбиниран продукт за подпомагане на различни болестни състояния на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течна форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки.

Съвместим с медикаментозна терапия.

СЕРТИФИЦИРАН И ОДОБРЕН ПРОДУКТ ОТ ОДБХ 3022
Споделяне
Свързани обяви