Уникална преса за рязане на картофки и зеленчуци

30 лева
17.05.2023 131 ID 7709
Описание:
Всяка домакиня знае колко много време прекарва в кухнята и какви усилия и време и коства това. Ето защо идва на помощ невероятната резачка на картофи от неръждаема стомана, която ще е вашия първи помощник в приготвянето на всяко ястие. Вземи си един и се реши всички проблеми, главоболие и вашето така ценно време, което вместо да го прекарваме с часове в кухнята, ще го прекарваме повече време със семейството.
Вие сте почитател на пържените картофи, е това е вашето решение. Ръчния чопър за рязане на картофи спестява бавното рязане на ръка с нож и същевременно имате еднакви и равномерно нарязани парчета картофи, които по този начин няма да има вероятност да останат сурови. А децата ще се радват на еднаквите парченца пържени картофи все едно са закупени от ресторант.
Изработен е от неръждаема стомана, което го прави една много добра инвестиция, тъй като е почти вечен и незаменим. Има компактни размери и ще се побере във всеки шкаф или чекмедже. Двойния лостов механизъм намалява времето ни за рязане. Разполага също с гумени крачета, за много по голяма устойчивост при работа плюс лост, управляван от смукателна основа. Имаме на разположение и два режещи ножа според вашите предпочитания. Единия нож е за по едри парчета, става както за пържени картофи така и може да използвате за вашето ястие. Втория нож е за много по тънки парчета, което го прави идеално за пържените картофи защото стават тънки и така си спестявате и времето им за пържене. А почистването му става много лесно.
Материал: Неръждаема стомана;
Форма: Неправилна форма;
Размер: 26 * 13 * 10 см;
Тегло на продукта: 635 гр;
Тегло на пакета: 680 гр;
Две сменяеми дюзи с различни размери (9 * 9 мм и 12 * 12 мм);
Цвят: сребрист.
1 брой резачка за картофи от неръждаема стомана;
Транспортна кутия.
Споделяне
Свързани обяви