Лифтинг крем с екстракт от Лакесис

16.8 лева
06.02.2023 109 ID 7649
Описание:
ЛИФТИНГ КРЕМ с екстракт от ЛАКЕСИС GLORY
40 мл - 16,80 лв.
100 мл - 33,00 лв.
Натурален продукт. Наред с основните активни биосъставки съдържа и такава, която защитава клетките от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи.
Лакесис е революция в козметологията и нова стратегия в борбата със стареенето. Представлява високо концентриран екстракт от ароматната смола на дървото Pistacia lentiscus, растящо на остров Хиос в Гърция.

Резултатите след третиране с Лакесис са удивителни - 54 годишни фибробласти (клетките, изграждащи колагена и еластина) имат характеристиките на 37 годишни, а 37 годишните на 28 годишни.

Действието на Лакесис се състои в повишаване синтеза на протеините, особено на протеина на младостта, наречен ,,клото'' на богинята, която заплита нишката на живота. Този протеин, индетифициран през 2005г. е пряко свързан с детоксикацията на клетките и възстановяването на увредената ДНК. Направените изследвания показват, че повишаването на количеството му води до 30%-ното увеличаване на живота на клетките, обновяване на колагеновите и еластиновите влакна и има невероятен ефект при изглаждането на кожата.

Начин на употреба: : нанесете определеното от вас количество крем, според типа кожа и втрийте до пълното му поемане. Подходящ продукт и за всекидневна употреба.

Активни съставки: лакесис, екстракт Панеиопсис, масло от боабаб, арганово масло, масло от макадамия, сукрагел, сусамово масло, масло от жожоба, масло от карите, масло от авокадо, алантоин, токоферол и аскорбил палмитат.
Споделяне
Свързани обяви