Военна База Летище

132 лева
22.01.2023 22 ID 7293
Описание:

ОПИСАНИЕ
ВОЕННА БАЗА - ЛЕТИЩЕ
ЛЕТИЩЕ, СЪСТОЯЩО ОТ МНОГО ЕЛЕМЕНТИ - проектирането и конструкцията на основата може да се изработи по ваша собствена идея. Комплектът включва, наред с другото, самолети, камиони, войници играчки, сгради, пътни знаци и много други . Играчката има рампа и транспортна писта до кулата за управление на въздушното движение.
ПРОБУЖДА ВЪОБРАЖЕНИЕТО - играчката стимулира въображението и кара детето да мисли творчески . Възможността да проектирате собствено летище и неговото изграждане и след това да създадете пейзажа около него е страхотно забавление за всички. Тестването на терена, който сте създали, ще бъде много забавно за всяко дете. Играта със самолета развива двигателните и ръчните умения. Чрез играта малкото дете се научава да мисли креативно, да борави с предмети и да ги настройва един към друг.
ДВИЖЕЩИ се ЧАСТИ - летището за играчки има много части, които се движат и по този начин разнообразяват забавлението и го правят по-интересно. Например колата има подвижно оръдие, а самолетът има отварящ се люк, където можете да паркирате машини.
ИМИТАЦИЯ НА ИСТИНСКОТО ТО ВОЕННО ЛЕТИЩЕ - самолетите и превозните средства са проектирани да възпроизвеждат истински машини в най-малките детайли. Типични военни цветове: горски и пустинни цветове. В комплекта е включена пСПЕЦИФИКАЦИЯ
материал: пластмаса;
размери в разгънато състояние (дължина / ширина / височина): 56/82 / 22,5 см;
тегло: 1,5 кг;
тегло с опаковка: 1,8 кг.
ВКЛЮЧЕНО
мат - основа, която не се поврежда
контролна кула
алея
транспортен път
хеликоптер
хангар
купола
военна палатка
стрелба купол
транспортен самолет
резервоар
понтон
3 бойци
хеликоптер
4 военни автомобила
10 играчки войници
Споделяне
Свързани обяви