10 "ЧЕРЕН XL ТАБЛЕТ ЗА РИСУВАНЕ

18 лева
22.01.2023 24 ID 7291
Описание:
РЕЖИМ НА ДЕЙСТВИЕ - екран на таблета размер XL с диагонал на екрана 10 ”, той създава изображение благодарение на силата на натиск. Всяко докосване (не е задължително да е стилус - екранът реагира дори на нокът!) води до появата на изображение/текст на екрана - това, което създавате върху него. В горната част се намира дръжка, която ще ви позволи да съхранявате удобно стилуса , без да се страхувате да го загубите.
БЕЗОПАСНО - таблетът е без прах и безвреден за очите! Не излъчва радиация и е напълно безопасен за употреба. Има лек и ултра тънък - лесно можем да го скрием в раница, портмоне или куфарче .
ФУНКЦИЯ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ЕКРАНА - отдолу има плъзгач, който ще ви позволи да защитите съдържанието на екрана. Това ще предпази важни бележки, например от училище или работа, от случайно изтриване . Таблетът има и отвор, който ви позволява да закрепите струните.
ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА - използването на таблет също има значителен принос за опазването на околната среда. Не е нужно да купувате аксесоари за писане/рисуване през цялото време - всичко, което трябва да направите, е да използвате таблета си. Работиш в офиса, студент ли си? Заменете традиционните бележки с таблет! Вашето дете обича да рисува? Нека си играе с нищо! Продуктът може да се използва многократно.
СПЕЦИФИКАЦИЯ - възраст: 3+; захранване: батерия CR 2025 (включена); размер на екрана: 10 ”; размери на таблета (дължина / ширина / височина): 17,2 / 0,6 / 25см; дължина на писалката: 12,5 см; тегло на комплекта: 128гр; тегло с опаковка: 165гр.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

възраст: 3+
захранване: батерия CR 2025 (включена)
размер на екрана: 10"
размери на таблета (дължина / ширина / височина): 17,2 / 0,6 / 25 см
дължина на писалката: 12,5 см
тегло на комплекта: 128гр
тегло с опаковка: 165гр
ВКЛЮЧЕНО

таблетка
стилус
Споделяне
Свързани обяви