Безжична прахосмукачка за кола

81 лев
21.01.2023 31 ID 7285
Описание:
ЕДИН ОТ НАЙ -ГОЛЕМИЯТ МОЩНОСТ Y НА ПАЗАРА - прахосмукачката има мощност до 120W ! да огромна мощност в малко устройство , продуктът също не изисква връзка към захранването. То има вградена батерия, която е достатъчна за почистване на цялата кола ! Не е нужно да се занимавате със заплитане на кабели и да се чудите дали е достатъчно да почистите багажника. НАШИЯТ модел е безжичен и работата е изключително приятна.
СИСТЕМА ДВОЙНА ФИЛТРАЦИЯ - HEPA филтър вътре предотвратява издухването на фин прах отвън , дезинфекцира преминаващия през него въздух и допълнително предпазва двигателя на уреда от повреда. Благодарение на използването на филтър, прахосмукачката не губи своята мощност и силата на засмукване остава постоянна. Лесно се сваля и измива под течаща вода.
ВКЛЮЧЕНИ АКСЕСОАРИ - комплектът включва набор от изключително практични съвети, т.е.: четка (това ще ви позволи да почистите места, които са податливи на надраскване, напр. елементи от пилотската кабина), наслагване прорезни тесни и широк (особено полезен на труднодостъпни места, напр. между седалките) i гъвкава тръба (ще увеличи обхвата и ще ви позволи да стигнете до най-недостъпните места).
СЛУЧАЙ - практичен калъф с дръжка ще ви позволи удобно съхранение и транспорт на прахосмукачката с всички аксесоари включени в комплекта . Не е нужно да се притеснявате, че ще загубите бакшиш, особено когато съхранявате комплекта в колата.
СПЕЦИФИКАЦИЯ - Тип: циклон - без торба ; мощност: 120W; захранване: USB; скорост: 29000-31000rpm; батерия: 2000mAh; размери (дължина/височина): 35 / 11см; дължина на кабела: 100см; тегло на комплекта: 0,5 кг; тегло с опаковка: 0,7 кг.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

тип: циклон - без торба
мощност: 120W
захранване: USB
скорост: 29000-31000rpm
батерия: 2000mAh
размери (дължина/височина): 35/11см
дължина на кабела: 100 см
тегло на комплекта: 0,5 кг
тегло с опаковка: 0,7 кг
ВКЛЮЧЕНО

прахосмукачка
два тесни накрайника
четка
еластичен маркуч
случай
USB захранващ ка
Споделяне
Свързани обяви