Надуваем басейн LAY-Z SPA - BESTWAY 60001

1954 лева
21.01.2023 22 ID 7280
Описание:
НАДУВАНА ВАНА LAY-Z-SPA КОМПЛЕКТ XXL
ПРИЯТЕН РЕЛАКС, НИЩО В НАЙ-ДОБРИЯ СПА център - Ваната Lay-Z-Spa е най-добрата идея за вашия личен, луксозен СПА, когато собственикът пожелае. Такава джакузи за 2-4 човека може да се използва независимо от метеорологичните условия - достатъчно е да я поставите под покрив, а приятната и релаксираща релаксация в топла вода с мехурчета е на една ръка разстояние.
ВСИЧКО ИЗИСКВАНО В КОМПЛЕКТ - потребителят не трябва да се притеснява за закупуването на необходимите елементи за безопасното използване на Lay-Z-Spa, тъй като всичко необходимо е включено в комплекта. Комплектът включва не само надуваемата джакузи, но и покривалото на басейна, SPA помпа, филтърен патрон, ChemConnect™ дозатор и ремонтна лепенка.
ВЪЗДУШНА СИСТЕМА - надуваемият басейн е оборудван със специална система за балон масаж AirJetTM. Това са вентилационни дюзи (до 120), които издухват топъл въздух във водата, като по този начин създават нежно масажиращи мехурчета, точно като в професионален SPA.
УДАРНИ СТЕНИ - потребителят не трябва да се притеснява, че конструкцията ще бъде нестабилна или податлива на повреди. Специалната технология DuraPlusTM се грижи за стабилността и издръжливостта на конструкцията. Стените на Lay-Spa са д
Споделяне
Свързани обяви