366СМ HQ Градински батут - вътрешна мрежа

893 лева
21.01.2023 35 ID 7276
Описание:
ТВЪРДИ - здрава, метална конструкция, устойчива на деформация. Няма риск батутът да се деформира под въздействието на тежестта, което ще позволи дългогодишна безопасна употреба. Капакът на пружината е изработен от твърд полипропилен, който не само покрива пружините, но и предотвратява атмосферните условия.
УКРЕПЕНИ КРАКА - двойни крака за батут и дебели профили значително повишават стабилността и издръжливостта на продукта.
ДВОЙНА ЗАЩИТА - вътрешна мрежа, затворена с цип и катарами. Г-образният цип улеснява влизането и излизането от батута и предпазва мрежата от спонтанно отваряне. Вътрешната мрежа повишава безопасността, като отделя джъмпера от пружините. Освен това е използвана връв, която се монтира заедно с постелката и пружините, което допълнително повишава безопасността на детето, няма риск кракът на детето ви да се забие вътре в батута.
СТЪЛБА - комплектът включва практична стълба, която улеснява влизането и излизането от батута. Детето не скача от трамплина.
СПЕЦИФИКАЦИЯ - възраст: 3+; диаметър на батута: 366 см 12 фута (измерено с стълбовете; постелка с капак за стълбовете 360 см); височина с мрежа: 255см; тип мрежа: вътрешна; закрепване на мрежа: на 2 места (отгоре + отдолу); брой крачета: 4; конструкция: боядисана стомана; брой мрежести опори: 8; стълба: включена, метал + пластмаса; максимално тегло на потребителя: 150 кг; тегло на комплекта: 64 кг.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

възраст: 3+
диаметър на батута: 366 см 12 фута (измерено с щеки; постелка с капак за щеки 360 см)
височина с мрежа: 255см
тип мрежа: вътрешна
закрепване на мрежата: на 2 места (отгоре + отдолу)
брой крака: 4
конструкция: боядисана стомана
брой мрежови опори: 8
стълба: включена, метал + пластмаса
максимално тегло на потребителя: 150 кг
тегло на комплекта: 64 кг
ВКЛЮЧЕНО

батут
вътрешна мрежа
стълба
Монтажни елементи
низ
Споделяне
Свързани обяви