Офис стол еко кожа - бял

347 лева
21.01.2023 92 ID 7267
Описание:
Това е онлайн магазин www.shines.bg
ГУМЕНИ КОЛЕЛА - използването на гумени колела причинява това подът не е изложен на драскотини и килимът остава непокътнат. Освен това изключва използването на тромави подложки , които не се почистват лесно и след известно време изглеждат грозни. Колелата правят земята безопасна и движението около тях е тихо и удобно . Петзвездната хромирана стоманена основа с двойни колела осигурява стабилно движение и придава елегантност на фотьойла.
УДОБСТВО - профилирана, широка седалката и облегалката пасват идеално на формата на тялото седнал. Освен това креслото е с двоен слой гъба, което значително повишава комфорта при използване. Високата, вградена облегалка за глава и подходящото профилиране гарантират функционалност и опора за главата. Подлакътниците са меки и удобни , което намалява болката в лактите, както и напрежението върху гръбначния стълб.
РЕГЛАМЕНТ - фотьойлът може да се регулира според индивидуалните нужди, благодарение на което получаваме невероятен комфорт на използване; регулиране на височината на седалката. Освен това TILT функция _ ви позволява да люлеете и накланяте стола, което ще ви позволи да се отпуснете (заключете го в дадено положение).
БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ - целият процес на сгъване на стола е бърз, лесен и забавен. Не трябва да отнеме повече от 10 минути. Благодарение на използването на еко кожа, фотьойлът се почиства лесно, необходима ви е само влажна кърпа.
СПЕЦИФИКАЦИЯ - цвят на материала: бял ; материал: еко кожа; основа: хромирана стомана; рамка: пластмаса; колела: гумени; механизъм: лост (пеперуда); размери (дължина/широчина/височина): 60/63/123см; регулиране на височината: 113-123см; максимално натоварване: до 130 кг; тегло на креслото: 16 кг; тегло с опаковка: 17,8 кг.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

цвят на материала: бял
материал: еко кожа
основа: хромирана стомана
колела: гумени
механизъм: лост (пеперуда)
размери (дължина/широчина/височина): 60/63/123см
регулиране на височината: 113-123см
мак
Споделяне
Свързани обяви