Ретро конзола Game Station GS5 с вградени 200 игри

80 лева
15.01.2023 33 ID 7179
Описание:
Страхотна мини конзола за игра с включени два джойстика и 200 различни вградени игри в кутия. Не се налага вие да си инсталирате игри. Може лесно да се свърже към ТВ приемник. Конзолата е в мини размери и се предлага в елегантен бял цвят.
Ако обичате игрите и забавленията, то този мини конзола с два джойстика е точно за вас. Конзолата разполага с 200 различни вградени игри, което изключително много ви улеснява и не ви се налага вие собственоръчно да си теглите такива. Конзолата има ТВ изход, което ви позволява изключително лесно и бързо да я свържете към телевизора у дома с помощта на AV кабел и да се наслаждавате на любимите си игри и забавления на голям екран. Двата джойстика в комплекта, ви позволяват да играете някоя от 200 игри в компанията на някой ваш приятел или близък. С USB контролерът с двоен кабел можете лесно да се насладите на игри за двама играчи с приятелите си и лесно да преживеете детството си.
Тези мини конзола има изключителен ретро дизайн, а като форма прилича на плейстейшън конзолата, но в доста по-малки размери. Именно компактните размери на конзолата я правят лесна за транспортиране от точка А до точка Б и буквално тя може да бъде с вас навсякъде, където пожелаете. Може да е с вас докато пътувате, когато сте на почивка, на път или където и да е. Супер интуитивните и лесни за използване джойстици ви позволяват максимално много да се насладите на играта, без никакви затруднения. Вградените 200 игри в конзолата пък ви дават възможност за избор, така, че никога да не ви е скучно и винаги да се забавлявате максимално с тази игра. Тази мини конзола с 2 джойстика и 200 вградени игри е перфектния подарък за всеки любител на игрите, както и за деца. Предлага се в бял цвят.
Тип на продукта: Мини конзола с 2 джойстика и 200 вградени игри ;
Материал на изработка: пластмаса с високо качество;
Вградени игри: 200 ретро игри;
USB контролерът с двоен кабел за игра от двама играчи;
Изход: AV изход;
Контролер: USB кабелен контролер;
Захранване от: 5V адаптер;
Р
Споделяне
Свързани обяви