Само затоплящи се стелки за обувки

8.5 лева
17.05.2023 114 ID 7136
Описание:
Самозатоплящи се стелки за обувки за зимните месеци, подходящи за всякакви възрасти. Зимата е красива, но чувството, че краката са ви постоянно студени дори и да носите възможно най-дебелите чорапи е доста неприятно. А и както знаем най-лесно може да настинете и разболеете ако са ви студени краката. За голямо облекчение имаме решение за този проблем. Представяме ви стелките за обувки, които се само затоплят сами.
Само за 30 секунди след като си обуете обувките вие ще започнете да усещате затопляне на краката. Топлината продължава да се излъчва цели 12 часа, така, че ще имате топли крака през целия ден. Изключително подходящи са за хора, на които са им вечно студени долните крайници, любители на зимните спортове, възрастни хора и хора, които работят на открито през зимата. Самозатоплящите се стелки за обувки са за многократна употреба.
В състава на тези самозатоплящите се стелки влизат съставки като фин железен прах, активен въглен на прах и златен вермикулит, които са известни с това, че изолират студа. Направени са от лека и дишаща материя и се затоплят до 45 градуса щом влезнат в контакт с въздуха. Затова преди да използвате стелките ги разклатете във въздуха за около 30 секунди, за да се задействат. След това ги поставете в обувките си и може да се радвате на техният затоплящ се ефект. Стелките се предлагат в два размера – 35-39 номер, които са подходящи за жени и 40-44 размер, подходящи за мъже. Леки и удобни с тези самозатоплящи се стелки не само ще се движете с увереност и лекота, но и ще имате топли крака през целия ден. Удобство и топлина, от които наистина се нуждаете.
Тип на продукта: Самозатоплящи се стелки за обувки за зимните месеци;
Подходящи за мъже и жени;
Подходящи за хора със студени крайници, възрастни хора, любители на зимните спортове, хора, които работят на открито през зимата;
Лека и дишаща материя;
Състав: фин железен прах, активен въглен на прах и златен вермикулит;
Загряват се до 45 градуса;
Време на затопляне: 12 часа;
Преди употреба разкл
Споделяне
Свързани обяви