Силиконова четка за масаж на скалпа и разнасяне на шампоан

5.5 лева
16.01.2023 42 ID 7075
Описание:
Замърсяванията по косата и кожата на главата могат да бъдат много, особено ако животът ви е в градската среда. Кожата на главата е също толкова чувствителна и се нуждае от специални грижи и ефективно почистване. Именно затова ви е нужда тази малка силиконова четка за разнасяне на шампоан, разресване и правене на масаж на скалпа.
С тази малка силиконова четка ще можете без усилия и ефективно да измиете косата си и почистите скалпа си едновременно. Заменете пръстите си за по-добра грижа на косата и кожата на главата. Това, което трябва да направите е да намокрите косата си. След това нанесете необходимото количество от любимия си шампоан върху четката. Разнесете по цялата дължина на косата, наблегнете на корените. Направете масаж на скалпа за около 3-5 минути. Избягвайте да правите кръгови движения, за да предотвратите заплитането на косата. След това изплакнете.
Четката е компактна с малки размери и със сигурност ще има място за нея на рафта в банята. Има кръгла дупка за окачване, така, че може да я поставите на закачалка. Нейните силиконови гребени насърчават кръвообращението на главата и масажират ефективно скалпа, без да го нараняват. Тази четка може да се използва дори от деца. Въздушната възглавница на буферната глава е предназначена за дългосрочна и многократна употреба. Освен това тя ефективно намалява налягането в главата за един истински релакс под душа. Четката е изработена от нетоксична хранителна пластмаса и силикон и не съдържа лепила и други вредни за здравето субстанции. Тя се разглобява и почиства изключително лесно. Предлага се в няколко различни цвята, спрямо вашите предпочитания. Веднъж изпробвали тази силиконова четка ще се влюбите в действието ѝ и няма да искате да се разделяте с нея.
Тип на продукта: Силиконова четка за разнасяне на шампоан;
Предназначение: за разнасяне на шампоан, разресване и правене на масаж на скалпа;
Материал: нетоксична хранителна пластмаса и силикон;
За многократна употреба;
Цвят:лилав и бял ;
Компактен размер;
Кръгла дуп
Споделяне
Свързани обяви