Класическа дамска чанта с декорация от бяла змийска кожа

30 лева
16.01.2023 29 ID 7073
Описание:
Любимият женски аксесоар намира своето ново лице в обновената версия на J&P, елегантна обемна чанта от изкуствена кожа с двойна шарка и оригинална цветна комбинация. Изделието се предлага в пет различни нюанса и е насочен към потребители с младежки дух и предпочитание към свежите цветове.
Жената на 21-ви век е свикнала да бъде подготвена за динамичен живот и непрекъснато променящи се ситуации. С верен помощник – здрав, обемен и красив аксесоар тя е готова да посрещне предизвикателствата на всеки нов ден. Представеният продукт е направен в широка трапецовидна форма с твърда основа, което създава по-голямо вътрешно пространство. Чантата е снабдена с две твърди дръжки, както и с допълнителна лента с миникарабинери, която е подвижна и може да се сваля и поставя според желанието.
Вътрешното пространство е разпределено между един голям основен джоб и три по-малки. В изделието могат да се сложат всички необходими принадлежности за един изпълнен с предизвикателства ден. Малките джобове са идеални за прибирането на дребните предмети и ще сложат край на дългото ровене, когато имате нужда от червило или огледалце.
Интересно дизайнерско решение е поставянето на две удобни открити джобчета от външната страна. В тях могат да се поставят калъфи с мобилни телефони или други малки вещи, от които имате честа нужда. Изисканият вид се завършва от висящото бижу с дизайнерска емблема.
Изделието е направено от изкуствена кожа с високо качество. Тя е мека и приятна на пипане. Покрита е с допълнителен восъчен слой, който създава приятен бляскав ефект и допринася за дълготрайността на продукта. Материята издържа на механични увреждания, а за почистването на продукта е достатъчно да използвате мека влажна или суха кърпа.
Десенът наподобява змийска кожа, като в различните цветови вариации, комбинацията е между един основен цвят и допълнителна розово-черна щампа.
Напълно в духа на новия век аксесоарът се предлага в ярки и наситени багри, които ще очароват всички свободни по дух дами. Рубинено ч
Споделяне
Свързани обяви