Многофункционална пила за нокти с 6 приставки

23 лева
17.05.2023 128 ID 7064
Описание:
ОСОБЕНОСТИ:
Употребата на електрическа пила има доста предимства пред всички инструменти за обработка на нокти взети заедно. Тя намалява значително времето, необходимо за оформяне на маникюра и педикюра. Работата с нея е изключително лесна. Изключва нуждата от доста инструменти за механична употреба. Например с нея може да изпилите, полирате, оформите ноктите. Също така може да премахнете стария гел лак. Не на последно място спестява разходи, свързани с посещение на маникюрист и покупката на инструменти за оформяне.

ОПИСАНИЕ:
Електрическата пила нокти може да се използва, както за естествени, така и за изкуствени нокти. Подходяща за професионална употреба в салон или в домашни условия. Към пилата има шест приставки, всяка от които има специално предназначение. С помощта на лентите за полиране, може да изпилявате ноктите по-фино или по-грубо, в зависимост от предпочитанията.

КАК ФУНКЦИОНИРА?
Свържете адаптера с електрическата пила. След което включете към електрическата мрежа. Може да избирате скоростта на въртене, като завъртате копчето за регулиране. Изберете подходяща приставка за работа и закрепете към уреда чрез натискане на бутона в края на пилата. Винаги изключвайте уреда, когато сменяте приставките. Не използвайте в близост до вода. Не докосвайте приставка след употреба, тъй като тя е нагорещена.

ДИЗАЙН:
Многофункционалната електрическа пила за маникюр и педикюр е в красив цвят фуксия. Дизайнът ѝ е лек. Работата с нея е прецизна и лесна. Има удобна за захващане форма. Заради компактните си размери и лекото тегло, е подходяща за носене при пътуване.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Размер: 16 см * 2,4 см;
RPM: 3000-20000 в мин;
Захранване: 100-240V;
Тегло: 160 гр.
КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:
Многофункционална електрическа пила за маникюр и педикюр;
Адаптер;
6 броя сменяеми приставки;
4 броя ленти за полиране;
Ръководство за употреба;
Гаранция: 12 месеца
Споделяне
Свързани обяви