Електрическа помпа за прехвърляне и източване на течности

23 лева
16.01.2023 46 ID 7031
Описание:
Електрическа помпа за прехвърляне и източване на течности. Компактни размери, лесна и практична за използване. Работи с 2 броя батерии 1.5V тип "D", които не са включени в комплекта. Идеална при работа на строителни обекти, мини, кариери, както за източване на гориво и други течности от автомобила, без да е необходимо свързване към акумулатора.
Представяме ви тази страхотна и супер компактна електрическа помпа за прехвърляне и източване на течности модел Planeta auto moto. Нейното предназначение е да източва и прехвърля всякакъв вид течности. Особено приложение тя намира по строителните обекти, кариерите, мините, както и къмпинг за източване на вода и дизелово гориво и др. Помпата за източване на гориво и други течности работи без да е необходимо свързване към акумулатора на автомобила, което я прави изключителен помощник при проблеми и в ежедневието. Тази електрическа помпа не е подходяща за за трансфер на леснозапалими течности като бензин, кореселин, керосин и киселинна течности. Много е важно да не се използва на сухо, без да е потопена във вода или друг вид течност.
Тази електрическа помпа за прехвърляне и източване на течности модел Planeta auto moto е супер компактна и лека. Буквално може да бъде с вас навсякъде и по всяко време. С нея се работи изключително лесно и при това доста бързо. Диаметър на накрайника е с размер 16 мм. Диаметър на помпата е с размер 30 мм, а дебитът ѝ е приблизително 6 л/ минута. Работи с 2 броя батерии 1.5V тип "D", които не са включени в комплекта и се предлага в бял цвят.
Забележка: Електрическата помпа да не се използва на сухо (без да е потопена в течност).
Тип на продукта: Електрическа помпа за прехвърляне и източване на течности; Модел: Planeta auto moto;
Компактна и супер лесна за използване;
Предназначение: за източване и прехвърляне на различен вид течности;
Приложение: по строителните обекти, кариерите, мините, както и къмпинг за източване на вода и дизелово гориво и др.
Възможност за източване на гориво и други течности о
Споделяне
Свързани обяви