Блутут слушалки с ЛСД дисплей

28 лева
12.02.2023 70 ID 6985
Описание:
Безжичните слушалки Bluetooth 5.0 са проектирани за любителите на музиката, дългите разговори, спорта и пътуванията. Чувствителни на допир и с бърза точка за достъп, може да слушате музика с часове. Удобните безжични слушалки са със стерео звук. Иновативна Bluetooth 5.0 технология, устойчиви на силно изпръскване с вода – перфектни за всеки спортист, шофьор или просто любител на музиката. С Powerbank кутия за зареждане, съхраняваща дългия живот на батерията. Изцяло безжични, насладете се на пълната свобода без да ограничавате движенията си докато тичате, правите фитнес, пътувате и всекидневие. Връзката чрез Bluetooth се поддържа на разстояние до 10 метра (без препятствия). Страхотната функция за заглушаване на външните шумове, ви позволява да се съсредоточите върху любимата ви музика където и да сте, а вграденият микрофон дава възможност да провеждате хендсфри разговори, когато ви търсят или вие се обаждате.
Актуализация на оперативната функция: едно докосване за превключване на предишната / следващата песен. Насладете се на тежък 9D бас. Слушалките имат и интелигентно намаляване на шума CVC80 - Наслаждавайте се на ефектите от HD разговори, без да се влияете от шумна среда. Страхотна съвместимост: независимо от модела и мобилния телефон, устройствата с Bluetooth могат да използват тези слушалки. Удобните безжични слушалки са многофункционални. Освен, че ще ви позволят да се насладите на любимата си музика или дълъг телефонен разговор без кабели, слушалките имат индикатор за нивото на зареждане; Функция за повикване; Гласов контрол; Бърза точка за достъп. С контролната кутия може да зареждате дори телефона си.
Изключително стилен и иновативен дизайн. Безжични и почти незабележими. Поставят се лесно и бързо се свързват. Контролната кутия е с HD LED дисплей, който дава пълна информация за нивото на батерията, за да сте спокойни при тяхната употреба. Има отделни индикатори на батерията на лява и дясна слушалка. Кутийката на слушалката се затваря посредством магнит, което
Споделяне
Свързани обяви