Преносими Блутут слушалки

22.8 лева
16.01.2023 42 ID 6984
Описание:
Обичате музиката да я навсякъде с вас? Искате бърза и качества връзка за да слушате новия си плейлист докато тренирате или да учете с помощта на електроните аудио книги по всяко едно време? Това звучи страхотно! Сега ние ви представяме, супер слушалките, които предлагат бърза безжична връзка и пристигат със само зареждаща се кутийка. Те са с ергономичен дизайн, лесни за употреба и супер практични. Подарете си едно страхотно изживяване, което ще бъде с вас постоянно. 
Слушалките са безжични, благодарение на което ще забравите за досадните кабели. Те разполагат с Bluetooth 5.0 връзка, която е съвместима със смартфони, таблети, лаптопи и компютри. Тя е качествена и дава обхват от разстояние до 10 метра с минимална консумация на енергия. Можете да слушате музиката си и без телефона да е вас. Оставете го в зарядното, а бюрото докато чистите или в чантата си по време на път и не се притеснявайте, че връзката ще се загуби. Модела разполага с 11 милиметрови говорители, които придават страхотен звук, лек бас и чисти тонове. Има вграден микрофон, който ви позволява да провеждате разговорите си, без да ги изключвате от връзката. Слушалките се управляват много лесно, като е необходимо само да ги двоите с помощта на 1 бутон. Слушалките пристигат със зареждаща се кутия. Супер удобен начин да ги съхранявате в нея и едновременно те да се зареждат. Разполага с батерия с голяма капацитет с изключително дълъг живот. Кутията разполага с LED екран, на който се изписва колко процента са се заредили слушалки. Страхотно 8D качество, което ще впечатли всеки. Моделът има водоустойчива защита, което ви дава една страхотна възможност да ги използвате по време на тренировка, навън дори в неблагоприятно време. Разбира се това не означава, че можете да ги използвате под вода!
Красив и ергономичен дизайн. Слушалките са безжични тип тапи за уши и кутия за зареждане към тях. Те са с малки размери в черен цвят. Кутията за зареждане има малък цифров екран на който се изписва заряда на слушалките.
Тип
Споделяне
Свързани обяви