Тинктура от прополис червена детелина 100ml

15 лева
10.01.2023 39 ID 6920
Описание:
✔️Описание: Червената детелина действа изключително ефикасно при различни смущения в лимфната система. Лимфната система е разположена паралелно на сърдечно-съдовата система. Тя приема течностите от тъканите, които филтрира, изчиства и ги връща отново в кръвта. За да се улесни това е добре да се изчисти кръвта, както и лимфната течност. Червената детелина е една от билките, които изчистват едновременно кръвта и лимфната течност.
✔️Червената детелина има благоприятно въздействие върху различни кожни дефекти, гангрена, лимфни и ставни отоци, подагра, за разтопяване на тумори. Тя има успокояващ ефект и може да помогне на всеки, който изпитва нервно напрежение, вследствие на минерален дефицит.
Тинктурата от червена детелина се препоръчва при различни видове, артрит, ревматизъм, при наднормено тегло, грипни инфекции, чернодробни и жлъчни проблеми, при заболявания на храносмилателния тракт, при бъбречни възпаления.
Билката регулира хормоналната обмяна, което е от значение за овладяване на симптоматиката преди цикъл, както и по време на менопаузата. Тя е естествен аналог на важните за хормоналното равновесие естроген и прогестерон. Освен тях, в този деликатен период снабдява тялото с витамини и минерали.
❌Противопоказания: не е желателен прием на тинктурата от червена детелина при заболявания с повишено съсирване на кръвта, тромбофлебит, варикоза, при хора прекарали инфаркт или инсулт. Да не се съчетава с хормонални препарати , като и с аспирин, хепарин, варфарин, чесън джинджифил и гинко билоба.
✔️Употреба: 20-30 капки, разтворени в 100-150мл вода, 20-30минути преди храна.
✔️Съдържание: пчелен клей, червена детелина, етанол, пречистена вода
Цена-15лв – 100ml
GSM за контакт: 0887594174
Споделяне
Свързани обяви