Гореща оферта 20% отстъпка Фирма Лукс Строй Ремонт за вашият покрив

10 лева
23.08.2021 57 ID 690
Описание:
Защо да изберете Лукс Строй ?
Лукс Строй притежава богат опит в сферата на хидроизолацията, ремонтните дейности, пренареждане на керемиди и други. Оборудването, което притежаваме ни позволява бърза и качествена работа. Нашите услуги се извършват винаги качествено и в рамките на предварително уговорените срокове. Подбора на материали, които използваме Ви гарантират дълготрайност на покрива. Ако имате нужда от консултация , моля свържете се с нас по телефона 0893771679.
Ние от Лукс Строй предлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени. Имаме опит с повече от 400 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив.
Ремонтираме всички видове покриви и покривни конструкции. Било то течащи покриви или повредени, увиснали покриви, тавани, обшивки, комини и вентилационни отвори..
Качествена топлоизолация на Вашият дом или офис на достъпни цени.Разполагаме с машини за огъване на всякакви ламаринени профли нужни за ремонта на вашият покрив.
Споделяне
Свързани обяви