Пчелен лосион при ставни и мускулни болки 130ml

15 лева
10.01.2023 44 ID 6898
Описание:
Пчелния лосион за стави има подчертано обезболяващо действие при различни ставни и мускулни болки, при разширени вени, шипове, артрит, плексит.
✔️Съдържание: пчелен мед, черен оман, мащерка, тамян от босвелия, етерично масло от лавандула, карамфил и мащерка, етанол и дестилирана вода. Не съдържа химически добавки, консерванти, парабени и консерватори!
✔️Чудодейната сила върху костите и ставите на растението Черен оман-“живата кост” се крие в неговия корен и се използва при хронични болки от претоварване на ставите и мускулите, шипове, ишиас, дископатия, артрит и други увреждания на костите и ставите. Най-ценната му съставка е алантоина - вещество, което стимулира регенерацията на клетките и заздравяването на кости, хрущяли, мускули и сухожилия.
✔️Смолата (тамяна) от босвелия притежава изразено противовъзпалително действие, което е сравнимо до голяма степен с това на нестероидните противовъзпалителни средства, но няма странични ефекти. Тамяна от босвелия намалява възпалението на ставните тъкани, повишава кръвообръщението и ускорява заздравяването на кръвоносните съдове, които са увредени от процесите на възпаление.
✔️Начин на употреба: бавно втривайте в кожата върху болезнения участък-2-3 пъти на ден.
❌Противопоказания: алергия към мед и пчелни продукти
Цена-130ml-15лв.
GSM : 0887594174
Споделяне
Свързани обяви