Музикална нощна лампа светеща костенурка

20 лева
16.01.2023 42 ID 6874
Описание:
Нощната лампа костенурка проектира 7 различни съзвездия в 4 цвята при това под звуците на 4 приятни мелодии. Уникалните възможности на играчката лампа се крият в нейната коруба. Чрез малките си отвори излъчва съзвездие, което се отразява в стаята на детето.
Костенурката има успокояващ и приспивен ефект. Създава неповторимо усещане за уют. Това е перфектната компания за сън на деца от всички възрасти.
Работи с 3 броя батерии тип ААА, които са включени в комплекта. Има таймер, който автоматично изключва светлината след 60 минути. Както и няколко режима на работа: автоматична смяна на цвета през определен интервал, всички цветове светят едновременно и комбинации между основните цветове. Мелодиите могат да се пускат и спират, когато пожелаете.
Материалът, който е изработена корубата на костенурката е АBS пластмаса и не задържа отпечатъци. Има 4 магически цвята - сапфирено синьо, изумрудено зелено, рубинено червено и топло оранжево. Снабдена е с 4 приятни мелодии. Има 7 различни съзвездия, излъчвани от симпатичната костенурка.
Размери: 30 см * 19,5 см * 11,5 см;
Тегло с опаковка 400 грама;
3 броя батерии тип ААА.
Опаковка - твърда картонена опаковка, подходяща за подарък;
Музикална магическа лампа костенурка;
12 месеца гаранция.
Споделяне
Свързани обяви