6 Коледни топки пълни с украса за елха

15 лева
16.01.2023 53 ID 6870
Описание:
Коледа не случайно се възприема като най-големия семеен празник. Освен празненствата и трапезата в празничните дни, тя носи със себе си и редица традиции и обичаи, които приветстват и създават настроение у малки и големи. Украсяването на коледното дръвче, което наричаме елха и декорацията на дома ни обикновено се прави от цялото семейство и ни носи много забава докато си създаваме ценни спомени. Преди време нашите предци са украсявали елхите си с плодове, пуканки, гевречета и кравайчета, но сега ние разполагаме с голямо разнообразие от украса и орнаменти за Коледа и Нова година.
Този комплект от 6 броя топки за елха е един необичаен и нестандартен прочит на коледните орнаменти, като притежават стилен и оригинален вид. Те представляват сфери изработени от прозрачна PVC пластмаса и са пълни с различна по вид декорация и елементи. В тях можете да намерите изкуствен сняг от стиропор, изкуствени борови клонки, изкуствени червени плодове и канапени панделки. Всички разполагат с удобна връв за окачване от канап и са опаковани в прозрачна кутия за съхранение и пренос. Заложете на този комплект за една нестандартна, красива и стилна Коледа тази година. С тях ще впечатлите всички в семейството, както и своите гости. Освен това те са изключително подходящи за подарък на ваши близки и познати, като несъмнено ще останат очаровани от този необичаен, но стилен вариант на декоративни топки за елха за Коледа и Нова година.
Благодарение на това, че всички коледни топки са изработени от пластмаса, те са изключително леки и нечупливи. С тях ще можете да включите и най-малките членове на семейството в украсата на дома и коледното дръвче. Няма нужда да се притеснявате, че те ще изпуснат и счупят нещо. Ще се забавлявате заедно в декорирането на елхата и дома ви докато си създавате безценни и уютни семейни спомени за години напред. Ще научите и своите деца на тази стара и важна традиция, за да могат един ден и те да я предадат и практикуват със своите собствени деца.
Цвят - многоцветен;
Ма
Споделяне
Свързани обяви