Светещи 10 коледни фигурки тип завеса

38 лева
16.01.2023 52 ID 6869
Описание:
Страхотен светещ гирлянд със светещи рингове и малки различни коледни фигурки в тях - Дядо Коледа, елхичка, еленче, снежен човек, коледна шапка. Идеалната коледна украса за дома тип завеса, която е подходяща за закачане на пердета, стени или други повърхности. Дължина на гирлянди – 300 см., захранването става чрез USB, а цвета на LED светлините е топло бял.
Направете вашата Коледа наистина приказна и магична. Подарете си коледно настроение и много уют с този прекрасен и супер ефектен светещ коледен гирлянд с рингове и малки коледни фигурки.  Този коледен гирлянд е тип завеса и е изработен от супер устойчиви и качествени материали като медна тел и ABS пластмаса. Светлините са издръжливи, екологични и напълно безопасни, а дизайнът им е повече от впечатляващ. Този коледен гирлянд е подходящ за декорация на стени, прозорци, спалнята, коледната елха или др. Освен това този коледен гирлянд има и супер дълъг захранващ кабел с дължина от 2,7 м., което ви дава свобода при декорацията на дома ви.
Светещ коледен гирлянд има наистина повече от впечатляващ дизайн. Той е под формата на завеса с висящи рингове, като ринговете се спускат от общата завеса и се редуват – един по-къс и един по-дълъг такъв. Всички рингове имат вградени LED светлини, като лампички има и в общата дължина и във висулките които водят до самите рингове. Общият брой на ринговете е 10, а във всеки един от тях има по една коледна фигурка – Дядо Коледа, елхичка, еленче, снежен човек, коледна шапка (общо по 2 от всеки вид). Именно и това прави дизайнът на този гирлянд толкова красив и приковаващ вниманието. Общата дължина на целия коледен гирлянд е 300 см., дължината на висулките е 50 см., а диаметърът на ринга е 10 см. Захранването на този коледен гирлянд става с помощта на USB, а цвета на LED светлините е топло бяло. Дължината на захранващия кабел е 2,7 метра.
Тип на продукта: Светещ коледен гирлянд с рингове и малки коледни фигурки;
Материал на изработка: медна тел и ABS пластмаса с високо качество;
Идеални з
Споделяне