Детско Фенерче Проектор

8 лева
16.01.2023 52 ID 6810
Описание:
Сърфирате из интернет, но не намирате подходящ подарък за вашето дете? Ако искате да зарадвате вашето дете с нов подарък. Ако то е фен на цветните и красиви картинки, то имаме страхотно решение за вас. Всяко едно дете ще се влюби в играчката фенер, благодарение на нейния дизайн и впечатляваща характеристика. Ще стане любима на всеки малък малчуган. Не се бавете и поръчайте, сега бързо и лесно от нашия онлайн магазин. Фенерът се предлага в няколко модела от които можете да изберете подходящия за вас.
Този тип играчки много бързо и лесно, могат да спомагат за развитието на въображението и двигателната активност у децата. Тя е една добра занимателна играчка, която определено ще грабне вниманието на всяко дете. С фенера, проектор можете да разкажете една страхотна и вълнуваща история. Той прожектира 24 на брой животни, като ги отразява на всякаква повърхност. Животните могат да се сменят, като се сменят приставките към фенера, които вървят в комплект с него. Като ние предлагаме 3 на брой приставки, всяка с различни животни. Има силна LED светлина която спомага за да се отразят животните. Сменят се изключително лесно, без да са ви необходими допълнителни инструменти или определено оборудване. децата могат сами да сменят приставките, без да се затруднят. Също така, пускането му е много лесно, като се контролира само с един бутон за да започне излъчването на светлината. В долната си част фенера има изработена малка дупка, отвор за въженце, като с него можете да го закачите на всяко едно място, да го поставите на закачалка или да сложите малка каишка с която да го носите под ръка със себе си. Продуктът е подходящ за подарък за всеки малък малчуган. Като може да остане символичен спомен за всеки един повод.
Направен от качествен пластмасов материал, устойчив на външни условия. Детският фенер, проектор е с красив дизайн с изрисувани сърца по цялата му основа. Към продукта получавате и 3 сменящи се диска с различни животни. Детската играчка е подходяща да се използва от момиче
Споделяне
Свързани обяви