Марко магарето което ходи и говори

26 лева
17.05.2023 121 ID 6806
Описание:
Играта е един от естествените начин по които децата се развиват и играят. Тя дава възможност за израз на различни по вид емоции, да покажат чувствата си и да управляват своите нагласи и реакции. Според психолозите в зависимост от възрастта се развиват различни реакции в децата. В детската възраст емоциите, играчките и играта са доста свързани помежду си. Затова избора на играчка е доста важен. Ние ви представяме една от нашите интелигентни играчки с форма на магаре в онлайн магазина ни, която впечатлява потребителите си със своите характеристики и особености. Тя може да говори на различни езика, като повторя думи. Играчката е мека на допир, а функцията му да говори е подходяща както за проговарящи деца, така и за деца които се учат на друг език. По един забавен начин вече, можете да обучавате своето дете. Говорещата плюшена играчка е подходяща за деца над 7г възраст. Създайте уют, мекота и хармония в своя дом, без много да се колебаете.
Малка сладка, плюшена играчка, която е подходяща за деца на различна възраст. Този тип играчки, насърчава децата да бъдат възпитателни. Те са подходящи за деца над 7 годишна възраст. Те са меки, пухкави и учат децата да обичат и гушкат. Интелигентна: Плюшената играчка е интелигентна и може да говори и пее. Като тя повтори след вас, това което казвате. Какво по креативно от това. По този начин можете много лесно да научите вашите дете, как правилно да изговаря думите, дори на чужд език. Развива слуха и концентрацията на детето по един лесен и иновативен начин. Ученето вече, може да е и забавно! Играчката помага на детето да развие своите иновативни способности. Забавлява децата и им дава всичко необходимо.
Интелигентната играчка е изработена от висококачествен материал - плюш, който е мек и приятен на допир. Говорещ дизайн, който е лесен за работа и се управлява само с един бутон. Плюшената играчка е с форма на магаре и е в сив цвят. Продуктът работи с батерии, които се поставят в задната част на играчката. Има изработен цип за максим
Споделяне
Свързани обяви