Лазерен меч; междузвездни войни

25 лева
16.01.2023 45 ID 6803
Описание:
Лазерен меч с двойно снаждане. Излъчва светлина и звук и е точно като от популярната поредица „Междузвездни войни“. Мечът е със заоблен връх за безопасност и разполага със 3 различни цвята, които се сменят и превключват. Играчката работи със сменяеми батерии.

ОСОБЕНОСТИ:
Любителите на „Междузвездни войни“ вече могат да си отдъхнат и да се забавляват истински. Влезте в междугалактическата битка с този уникален светлинен джедайски меч, който има и звук. Мечът е съставен е от две части (мечове) с LED светлини и дължина от 66 см., които се снаждат по между си. Проектиран е специално да ви отведе в истинска галактическа атмосфера, с ярки светещи остриета и реалистични звукови ефекти като от популярната поредица „Междузвездни войни“. Освен това може да избирате от 7 различни видове цветове, които се превключват, а съединителят ви позволява да комбинирате 2 меча в един. Двата меча се снаждат по между изключително лесно, чрез опростен механизъм. Толкова лесно, че децата ще се справят сами с тази задача. С този джедайски меч определено децата ви и вие ще се забавлявате с часове. Играчката работи със сменяеми батерии.

ДИЗАЙН:
Този джедайски меч „Междузвездни войни“ има невероятен дизайн и освен това е направен от LED светлини, висококачествена пластмаса и компоненти с висока степен на сигурност. Той е от 100% нетоксични материали, без мирис, които са безопасни за здравето на човек. Изключително издръжлив, този джедайски меч от „Междузвездни войни“ ще радва вас или детето ви за много дълго време. Дръжката му е с ергономичен дизайн, за да осигури удобен захват и задържане и да направи играта с него истинско приключение. Върхът на меча не е остър, а заоблен, за да осигури сигурност и защита и безопасност при игра с него. Този светлинен лазерен меч е идеален за подарък за всяко дете по всякакъв повод. Освен това е чудесно допълнение към всеки празничен костюм. Мечът е подходящ за деца над 7 годишна възраст.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Светлинен лазерен джедайски меч „Междузвезд
Споделяне