Рико говорещият Хамстер

17 лева
16.01.2023 66 ID 6727
Описание:
Добавете към вашата колекция с плюшени играчки още един кандидат. Той ще изпъкне пред останалите със своите многофункционални умения. Това е кафяв хамстер играчка, която можете да научите да говори и танцува. За тази цел има вграден микрофон и говорител, чрез които повтаря всички думи или звуци които чуе. Направен като плюшена играчка за да зарадва всяко дете. Със своите практични размери с височина около 18см е съвместим към всяка колекция. Разполага с три батерии АА за захранване. Те са разположени на гърба на играчката. За да не бъдат забелязани изработихме цип който напълно пасва със структурата на хамстера. Създадена с много внимание и грижи играчките ще изпълнят всяко детско сърце с щастие.
Научете го да говори - След включването си хамстерът ще повтаря всяка дума която кажете със висок и тон на гласа. Освен това можете и да пеете заедно, да изнасяте реч или стихотворение. Независимо от използвания език на речта – български, английски, френски, немски, италиански… този сладур ще забавлява малки и големи! Танцувайте заедно - Когато натиснете главичка му, той ще започне да танцува. Кима с глава нагоре и надолу, докато повтаря думите ви или когато го хванеш за ръката. Лесен за използване: Включете чрез контрольора, който е поставен от долу на играчката и говорете и танцувайте с нея. Когато не го използвате, просто го изключете и така ще спестите батерия. Страхотен подарък: Добър подарък за момичета и момчета. Интересните животни са невероятен подарък за всички малки деца, които с лекота ще научат по-лесно имената на непознатите за тях видове. А на "порасналите" деца пухкавите и изключително реалистични животни ще възвърнат прекрасния спомен от детството, възлитай ги ги в необятния свят на мечтите и приключенията. Най-подходящи за деца до 7 години.
Класически кафяв дизайн. Изработени е от висококачествени антиалергични материали и отговарящи на всички изисквания и стандарти, свързани с производството на детски играчки.
Тип: Плюшена играчка хамстер;
Производител: A
Споделяне
Свързани обяви