Продавам машини с марката STEINEL на ТОП цена от Mashini

79 лева
04.12.2022 177 ID 6692
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката STEINEL на ТОП цени

Немската марка Steinel предлага много широка гама от продукти. Офертата включва пистолети за горещ въздух, пистолети за лепило, осветителни системи и датчици за движение. Заслужава да се отбележи и богат набор от аксесоари, които допълват каталога. Това са дюзи, държачи и корпуси. Ето защо не е изненадващо, че портфолиото включва повече от 2500 различни продукта, а Steinel има повече от 300 патента. Изследователските центрове на компанията се намират в Германия, Швейцария и Чехия, а производствените мощности извън тях също са разположени в Румъния и Молдова. Това ви позволява постоянно да контролирате качеството на всеки етап от създаването на продукта.
Компанията участва активно в дейности, които подпомагат устойчивото развитие. Steinel предоставя 5-годишна гаранция за своите продукти, като се фокусира върху издръжливостта, като по този начин намалява отпадъците. Освен това до края на 2022 г. фирмата възнамерява да се отърве от пластмасата във всички свои пръскачки.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СТЕЙНЕЛ и предлагаме на нашите клиенти пистолети за горещ въздух и пистолети за пяна и силикон с марка Steinel с високо качество и конкуренти цени.

• Цените на продукти Steinel са от официален вносител и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на Steinel;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти са с гаранция до 36 месеца;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Steinel .

Ако желаете да закупите машини с марка Steinel представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви