Продавам машини с марката STAGER на ТОП цена от Mashini

95 лева
04.12.2022 176 ID 6684
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката STAGER на ТОП цени

STAGER е динамична компания, изградена върху солидни исторически основи, но използвайки своята гъвкавост, за да генерира иновации и конкурентоспособност.

Като глобална група STAGER, нашата корпоративна цел е да водим развитието към по-трайни, ефективни и устойчиви енергийни решения и да имаме широка гама от продукти в подкрепа на този енергиен преход. Днес Stager внедрява широка гама от продукти, които помагат на операторите да намалят разхода на гориво и емисиите на CO2.

Подобрете надеждността на захранването чрез решения за производство и съхранение на място, осигурете устойчивост на домове, предприятия и общности, осигурете устойчиво и по-ефективно производство и потребление чрез мониторинг, управление и нисковъглеродни решения и осигурете иновативни решения за подкрепа и защита на следващото поколение Планирайте захранване, комуникация, транспорт и друга ключова инфраструктура.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СТАГЕР и предлагаме на нашите клиенти аварийни генератори за ток, бензинови монофазни генератори, аксесоари за генератори, компресори за въздух и много други продукти с марка Stager с високо качество и конкуренти цени.

• Цените на продукти Stager са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на Stager;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти са с гаранция до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Stager.

Ако желаете да закупите машини с марка Stager представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви