Продавам машини с марката STABILA на ТОП цена от Mashini

39 лева
04.12.2022 194 ID 6683
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката STABILA на ТОП цени

Stabila е добре позната марка, логото, което може да се види на измервателния уред , винаги е търсено сред професионалисти и аматьори. Близо 200 години са изминали от раждането на германската международна търговска група (прототипът на Stabila). През 1886 г. е изобретена уникална пружинна панта, която прави възможно създаването на удобен сгъваем метър, състоящ се от отделни сегменти. Именно този дървен метър стана първият знак в производството на измервателни уреди, а пружинната панта се използва и до днес. От 1889 г. компанията организира масовото производство не само на сгъваеми линеали, но и на ролетки, нивелири, както и уникални мехурчета за нивелири, които се изнасят до всички краища на земното кълбо.

Днес STABILA е доставчик на измервателно оборудване с ненадминато качество за всички индустриални страни по света. Всичко, което се произвежда в заводите на немската компания, отговаря на най-високите изисквания и напълно отговаря на международните стандарти. Постоянно търсени сред професионалисти и аматьори, инструментите на STABILA са спечелили заслужена слава и признание.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СТАБИЛА и предлагаме на нашите клиенти лазерни нивелири, лазерни ролетки, ръчни нивелири, далекомери, режещи и строителни инструменти с марка Stabila с високо качество и конкуренти цени.

• Цените на продукти Stabila са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на Stabila;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти са с гаранция до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Stabila.

Ако желаете да закупите машини с марка Stabila представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви