Продавам помпи с марката SPERONI на ТОП цена от Mashini

138 лева
04.12.2022 191 ID 6682
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SPERONI на ТОП цени

SPERONI е един от най-големите производители на помпено оборудване в света. Историята на компанията започва през 1946 г. Непрекъснатите глобални инвестиции в научни изследвания, технологични иновации и човешки ресурси направиха италианския завод SPERONI лидер с производствен капацитет от повече от 4000 единици помпи за различни приложения на ден.

Модернизацията на дизайнерските офиси и центровете за изпитване на компанията, заедно с уникалните иновативни решения, приложени в производството, доведоха до изключителната "еластичност" на SPERONI , способна да отговори на големите обеми на търсенето, характерно за глобалния пазар на "широкомащабна дистрибуция" , разбира се, без да се жертва качеството на продукта.

Тъй като съвършенството е целта на SPERONI , качеството е принципът, който ръководи дейността на всички нива.

Методичният и постоянен контрол и тестване на всеки етап от дейността на фирмата, от закупуването на суровини до крайния продукт, е най-важната предпоставка за качество. Въведено е усъвършенствано оборудване за метрологични, електрически, хидравлични и проверки на безопасността.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СПЕРОНИ и предлагаме на нашите клиенти градински помпи, дренажни помпи, потопяеми помпи, сондажни помпи, хидрофори и центробежни помпи с марка Speroni с високо качество и конкуренти цени.

• Цените на продукти Speroni са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на Speroni;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти са с гаранция 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Speroni.

Ако желаете да закупите машини с марка Speroni представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви