Продавам машини с марката SONNENFLEX на ТОП цена от Mashini

32 лева
04.12.2022 183 ID 6680
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SONNENFLEX на ТОП цени

Взискателно качество, висока ориентация към клиента, отлично съотношение цена-производителност, това са основните принципи на корпоративната политика на Sonnenflex от самото начало. От 1959 г. марката Sonnenflex е успешна на пазара и се превръща във водеща компания в индустрията.

Продуктите с доказано качество предлагат голямо разнообразие от приложения. Широката гама от продукти предлага на професионалистите всички възможности за конкурентна продуктова гама, която отговаря на постоянно нарастващите комплексни изисквания на пазара.

Високата степен на гъвкавост в производството, съчетана със силна ориентация към клиента, правят Sonnenflex силен партньор. От консултации до концепция, контрол до доставка, Sonnenflex Frowein е експерт в пълното обслужване.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СОНИФЛЕКС и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за режещи машини с марка Sonnenflex с високо качество и конкуренти цени.

• Цените на продукти Sonnenflex са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на Sonnenflex;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти са с гаранция 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Sonnenflex.

Ако желаете да закупите машини с марка Sonnenflex представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви