Продавам машини с марката SOLA на ТОП цена от CMX

33 лева
03.12.2022 65 ID 6667
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SOLA на ТОП цени

Sola (Австрия) е един от водещите европейски производители на измервателни инструменти, световно известна компания, основана през 1949 г. През цялата си история компанията е разработвала и внедрявала нови, високотехнологични решения, а инструментите на Sola са синоним на високо качество и надеждност.

Днес Sola доставя своите продукти в повече от четиридесет страни по света. Каталозите на производителя включват повече от една и половина хиляди продукта, всеки от които отговаря на високи изисквания за качество. Това са различни видове нивелири, рулетки, гониометри, пръти, ленти, правила, квадрати - всички продукти са сертифицирани и отговарят на строги критерии за точност. Популярно сред строителите, правилото Sola включва ударопоглъщащи крайни капачки, изработени от лека и издръжлива алуминиева сплав с допълнителна вътрешна армировка.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка СОЛА и предлагаме на нашите клиенти лазерни ролетки, лазерни нивелири, ръчни нивелири, ъгломери, ролетки, далекомери и много други инструменти с марка Sola с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина cmx.bg предлагаме само официално оборудване на Sola в България, за което се предоставя гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Sola;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Sola;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Sola.
CMX БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

В „Cmx.бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията. Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви