Продавам машини с марката SOLTER на ТОП цена от Mashini

69 лева
02.12.2022 202 ID 6643
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SOLTER на ТОП цени

Solter е млада каталунска компания, специализирана в производството на заваръчни решения като например, инверторни заваръчни машини, MIG апарати, TIG апарати. Решения на Solter са с високо качество, като винаги използват най-добрите компоненти на пазара. Резултатът е отлична производителност и надеждност на продукта, тъй като техният експлоатационен живот е удължен.
Оборудването SOLTER е здраво и проектирано за най-интензивните и взискателни работни места. Въпреки това, системи като нови DDR технологии или собствени FPP или HFP устройства също им позволяват да се наслаждават на по-дълги цикли на работа с несравнима прецизност и производителност. SOLTER Corporation полага големи грижи за опазването на околната среда, в която работи. Те използват технологията INVERTER за разработване на енергийно ефективни продукти, включително решения като енергоспестяващи системи за изключване в режим на готовност.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СОЛТЕР и предлагаме на нашите клиенти заваръчни шлемове, зарядни и стартерни устройства с марка Solter с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Solter в България, за което се предоставя гаранция от 24 до 36 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Solter;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Solter;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Solter.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

В „Машини.бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията. Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви