Продавам машини с марката SKIL на ТОП цена от Mashini

59 лева
02.12.2022 189 ID 6637
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SKIL на ТОП цени

Американският изобретател Едмънд Мишел през 20-те години на ХХ век разработи мачете с механизирано задвижване, но имаше един недостатък в инструмента - острието не се въртеше, не се задвижваше автоматично. Мишел продължи да подобрява въображението си в собствената си работилница в Ню Орлиънс (САЩ). И още през 1923 г. усилията му са увенчани с успех - той проектира ръчен трион, оборудван с електрическо задвижване. Това беше първият инструмент от този вид в историята. Днес Skil предлага най-широката гама от интелигентни, лесни за използване, надеждни и достъпни електроинструменти както за домашни майстори, така и за професионалисти. Слоганът на компанията е „Всичко, от което се нуждаете!“, а концепцията се основава на твърдението, че Skil предлага не просто инструменти, той предлага решения на проблеми.
При разработването на инструменти дизайнерите обръщат внимание на надеждността, качеството и лекотата на използване. Всяка година Skil доставя нови модели продукти, които отговарят на всички пазарни изисквания и световни стандарти.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СКИЛ и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, шлайфащи машини, ударни бормашини, пистолети за горещ въздух, акумулаторни инструменти и много други артикули с марка Skil с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Skil в България, за което се предоставя гаранция от 24 до 36 месеца, в зависимост от закупено оборудване;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Skil;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Skil;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Skil.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация.
Споделяне
Свързани обяви