Продавам зарядни и стартерни устройства с марката SCHUMACHER на ТОП цена от CMX

1103 лева
01.12.2022 173 ID 6590
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на зарядни и стартерни устройства с марката SCHUMACHER на ТОП цени

От 1947 г. Schumacher Electric Corporation ръководи промяната и управлява производителността, за да надхвърли очакванията на своите клиенти. Разработените патентовани технологии и награденият маркетинг правят Шумахер избраната марка. Наследството на Schumacher е неговият ангажимент за качество и изключително обслужване на клиентите. Шумахер носи опит, иновации и високи постижения в следващото поколение поддръжка на батерии… име №1 в зарядните устройства за батерии по света. Името Schumacher също е синоним на NHRA драг състезания. Дон Шумахер разтърси света на състезанията със своите шофьорски способности и през 2012 г. Дон бе въведен в Международната зала на славата на моторните спортове. Професионалната продуктова серия DSR е знак на почит към нашето състезателно наследство на Шумахер.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Schumacher и предлагаме на нашите клиенти зарядни и стартерни устройства с марка Schumacher с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите зарядни и стартерни устройства Schumacher от Cmx.bg:
• Ние сме оторизиран вносител на Schumacher на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на зарядни и стартерни устройства от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на зарядни и стартерни устройства Schumacher в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от зарядни и стартерни устройства с марка Schumacher;
• Предлагаме гъвкава ценова политика.

Ако желаете да закупите зарядни и стартерни устройства с марка Schumacher представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви