Продавам помпи с марката SAER на ТОП цена от CMX

231 лев
01.12.2022 146 ID 6587
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на помпи с марката SAER на ТОП цени

SAER е водещ производител на помпено оборудване със 70-годишна история. През 1951г в Гуастал (Италия) Карло Фавела основава организацията Saer Elettropompe. Карло Фавела, работещ като мелница в голяма компания, реши да започне производството на електрически помпи буквално от нулата. Помпите са предназначени за битови нужди и земеделски земи. Отличителна черта на помпените съоръжения на Saer е зеленият цвят - като символ на развитието на селското стопанство в Емилия (седалището на Saer). Днес SAER произвежда над 700 вида различни помпи и има четири производствени единици в района на Реджо Емилия. Високите стандарти за качество, напълно автоматизираното производство, ноу-хау, ефективността и бързите срокове за доставка правят SAER идеалния партньор за водно помпено оборудване.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Saer и предлагаме на нашите клиенти градински помпи, сондажни помпи, центробежни помпи, хидрофори, аксесоари за водни помпи и помпи за масла и горива с марка Saer с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите помпи Saer от Cmx.bg:
• Ние сме оторизиран вносител на Saer на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на помпи от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на помпи Saer и резервни части Saer в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от помпи с марка Saer;
• Предлагаме гъвкава ценова политика.

Ако желаете да закупите машини с марка САЕР представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви