Продавам стелажи и контейнери с марката S&K на ТОП цена от СМХ

104 лева
30.11.2022 168 ID 6568
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на стелажи и контейнери с марката S&K на ТОП цени

S&K е българска частна компания. Фирмата е със седалище град София. Разполага със собствена офис сграда, склад и митнически надзорен склад.

S&K започва дейност през 1994 г. и се занимава с внос, дистрибуция и реекспорт на авточасти и автокозметика. В момента те са едни от най-големите вносители и дистрибутори на различни автоаксесоари, както и козметика за интериор и екстериор на Балканите.

S&K непрекъснато се стреми да отговори на всички изисквания на клиентите по отношение на доставки и срокове. В стремежа си да се развиват непрекъснато и да постигат целите си, екипът на S&K приветства всеки нов партньор и клиент, който се доверява на мисията на тяхната компания. Ес и Кей гарантира отлични дългосрочни възможности за успешен и печеливш бизнес, дистрибуция на продукти на реномирани марки, конкурентни цени и редовно обслужване, персонално отношение към всеки клиент.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка S&K и предлагаме на нашите клиенти стелажи и контейнери с марка S&K с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите стелажи и контейнери S&K от Смх.bg:
• Ние сме оторизиран вносител на S&K на българския пазар, имаме богат опит в доставката на стелажи и контейнери от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 12 месеца;
• Организираме доставка на стелажи и контейнери S&K в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка S&K;
• Предлагаме гъвкава ценова политика.

Ако желаете да закупите стелажи и контейнери с марка Ес и Кей представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви