Продавам машини с марката SENCI на ТОП цена от Mashini

392 лева
30.11.2022 112 ID 6561
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SENCI на ТОП цени

Senci е професионален производител на малки и средни алтернатори. Компанията разполага с 8 фабрики в Китай, специализирани в разработването, производството и износа на висококачествени бензинови генератори, бензинови двигатели, водни помпи, шайби под налягане и други резервни части като шумозаглушители, контролни панели, рамки и др. Компанията има и 2 задгранични подразделения в САЩ и Дубай.
Senci е основана в китайския град Чунцин през 1990 г. и насърчава създаването и производството на висококачествено енергийно оборудване. Продуктите на Senci са получили много международни сертификати. В резултат на това тя се радва на висока репутация в своята индустрия и предоставя отлични продукти на клиенти в повече от 50 страни и региони, сред които има много индустриални гиганти от световна класа, с които Senci е установила силни връзки и близки взаимоотношения през много години сътрудничество.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Senci и предлагаме на нашите клиенти бензинови генератори, дизелови генератори, заваръчни генератори, бензинови помпи и много други артикули с марка Senci с високо качество и ниски цени.

Защо да закупите техника Senci от Mashini.bg:
• Ние сме официален дилър на Senci на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на машини от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения от 12 до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на техника Senci в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от машини с марка Senci;
• Предлагаме гъвкава ценова политика.

Ако желаете да закупите машини с марка СЕНЦИ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви