Продавам машини с марката RYOBI на ТОП цена от Mashini

43 лева
04.12.2022 198 ID 6536
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RYOBI на ТОП цени

Ryobi е марка за градинско оборудване и електрически инструменти. Марката Ryobi се появява в Япония през 1943 г. Фирмата стартира своята дейност като доставчик на детайли от лят алуминий. През 1973 г. марката Ryobi започва да произвежда готови електрически инструменти. От 1999 г. търговската марка Ryobi (направление за инструменти и градина) е собственост на TechTronic inductries (TTI) Corporation. Концернът притежава и търговските марки AEG, Milwaukee, Ryobi, Dirt Devil, Homelite.
Днес продуктите на световноизвестната компания задоволяват както частните потребители, така и професионалистите. В съоръженията на Ryobi работят висококвалифицирани инженери и специалисти. Те разработват и прилагат в производството най-новите технологии за производство на висококачествени инструменти, които могат да отговорят на най-високите изисквания на клиентите.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Ryobi и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, акумулаторни батерии и зарядни, инструменти за двор и градина и много други артикули с марка Ryobi с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите инструменти Ryobi от Mashini.bg:
• Ние сме оторизиран вносител на Ryobi на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на машини от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения от 12 до 36 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на оборудване и резервни части Ryobi в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Ryobi;
• Предлагаме гъвкава ценова политика и условия на доставка.

Ако желаете да закупите машини с марка РИОБИ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви