Продавам машини с марката RURIS на ТОП цена от Mashini

90 лева
04.12.2022 198 ID 6498
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RURIS на ТОП цени

RURIS е една от най-големите румънски марки за електроинструменти, продукти за двор и градина. Изработени от най-добрите материали, продуктите на Ruris съчетават съвременен дизайн с най-съвременни технологии. RURIS предоставя на клиентите надеждни и висококачествени продукти, а целта им да създават машини с висока производителност, на които потребителите да се радват дълго време. Проучването и дизайнът играят важна роля в развитието на продуктовото портфолио, тъй като Ruris искат да предоставят на клиентите си най-ефективните решения. Компанията поставя голям акцент върху разработването на нови продукти, които най-добре отговарят на техните нужди. Инженерните екипи непрекъснато работят върху развитието на продуктовото портфолио и за да пускат на пазара продукти, които се изплащат възможно най-много, без да се влагат твърде много усилия.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Ruris и предлагаме на нашите клиенти инструменти за двор и градина, аксесоари за градинска техника, бензинови помпи, газови калорифери и отоплители и много други артикули с марка Ruris с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите оборудване Ruris от Mashini.bg:
• Ние сме оторизиран вносител на Ruris на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на машини от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на оборудване и резервни части Ruris в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Ruris;
• Предлагаме гъвкава ценова политика и условия на доставка.

Ако желаете да закупите машини с марка РУРИС представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви