Продавам машини с марката RUPES на ТОП цена от Mashini

524 лева
03.12.2022 201 ID 6497
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RUPES на ТОП цени

Да бъдеш лидер на международните пазари означава да действаш бързо, интуитивно, креативно и иновативно. От 1947 г. RUPES следва тези принципи и днес, благодарение на собствения си отдел за изследване и развитие и най-високото качество на своите продукти, е признат за световен лидер в производството на професионални инструменти. RUPES е силен производител с 4 производствени обекта и търговска мрежа, която капилярно покрива най-големите пазари. 55 агента работят в Италия, докато 3 директни дъщерни дружества и 60 вносители гарантират разпространението на продуктите на RUPES по целия свят, от Европа до Япония, от Южна Африка до Австралия.

Светът на професионалните инструменти, в техните различни приложения, намира в RUPES идеалния партньор произведен в Италия.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка RUPES и предлагаме на нашите клиенти машини за полиране, пистолети за горещ въздух, пневматични инструменти, прахосмукачки, парочистачки, режещи машини и шлайфащи машини с марка RUPES с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите оборудване RUPES от Mashini.bg:
• Ние сме оторизиран вносител на RUPES на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на машини от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на оборудване и резервни части RUPES в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка RUPES;
• Предлагаме гъвкава ценова политика и условия на доставка.

Ако желаете да закупите машини с марка РУПЕС представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви