Продавам машини с марката Rubi Germans Boada S.A. на ТОП цена от Mashini

58 лева
03.12.2022 80 ID 6495
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Rubi Germans Boada S.A. на ТОП цени

Rubi Germans Boada S.A. е основана през 1951 г., когато братята Boada изобретяват ръчния нож за хидравлични мозаечни плочки. Този нов инструмент беше наречен RUBI и стана основа за развитието на мощна компания, която разработва, произвежда и продава инструменти за рязане и полагане на керамика.
От самото начало германската Boada се фокусира върху международните пазари и това доведе до факта, че в момента тя е мрежа от клонове и представителства в повече от 100 страни на всички континенти. Един от ключовете за успеха на продуктите RUBI е разпознаването на марката от професионални строители по целия свят, които виждат тази силна марка като гаранция за качество на инструмента с отлично следпродажбено обслужване по целия свят.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Rubi Germans Boada S.A. и предлагаме на нашите клиенти режещи и строителни инструменти, работни маси и тезгяси, бъркалки за строителни смеси и много други продукти с марка Rubi Germans Boada S.A. с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите оборудване Rubi Germans Boada S.A. от Mashini.bg:
• Ние сме оторизиран вносител на Rubi Germans Boada S.A. на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на техника от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на оборудване и резервни части Rubi Germans Boada S.A. в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Rubi Germans Boada S.A.;
• Предлагаме гъвкава ценова политика и условия на доставка.

Ако желаете да закупите машини с марка РУБИ ГЕРМАНОС БОАДА представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви