Продавам машини с марката RTR MAX Hobby на ТОП цена от Mashini

45 лева
03.12.2022 190 ID 6491
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RTR MAX Hobby на ТОП цени

Akdemir Teknik Makine A.Ş стартира своя ограничен бизнес в Тахтакале/Истанбул през 1989 г. под името Akdemir Ticaret. През 1992 г. той прави първия си износ, оценявайки търсенето и експортния потенциал, създаден от разпадането на страните от Източния блок. Марката RTR MAX Hobby е създадена, за да отговори на търсенето на електрическо оборудване в индустрията. Портфолиото от маркови продукти продължава да се развива и е създадена серия от пневматични инструменти. Заедно с широка гама от продукти като бормашини, винтоверти и градински машини, RTR MAX Hobby разработват и произвеждат в световен мащаб иновативни и мощни устройства за проекти, насочени към домашни любимци и майстори. С широката гама от продукти, ефективен и бърз екип за доставка, широка мрежа за следпродажбено обслужване, RTR MAX Hobby се стреми да осигури 100% удовлетвореност на клиентите по отношение на съотношението цена/качество.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка RTR MAX Hobby и предлагаме на нашите клиенти акумулаторни винтоверти, акумулаторни отвертки, перфоратори, ударни бормашини и много други продукти с марка RTR MAX Hobby с високо качество и конкуренти цени.

Пет причини да закупите оборудване RTR MAX Hobby от Mashini.bg:
• Ние сме официален вносител на RTR MAX Hobby на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на инструменти от тази марка.
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на оборудване и резервни части RTR MAX Hobby в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка RTR MAX Hobby;
• Предлагаме гъвкава ценова политика и условия на доставка.

Ако желаете да закупите машини с марка РТРМАКС ХОББИ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви