Продавам машини с марката RTR MAX на ТОП цена от Mashini

43 лева
03.12.2022 209 ID 6489
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RTR MAX на ТОП цени

RTRMAX е основана в Турция през 2004 г., за да отговори най-добре на нуждите на сектора в областта на електрическото оборудване и инструменти, хардуер и градинско оборудване и инструменти. От основаването си, тя показва бърз растеж чрез усилията си за иновации и възприема принципа за предоставяне на по-добри услуги чрез закупуване на продукти, които ще донесат максимална полза на клиентите и ще задоволят напълно техните нужди.

Компанията предоставя широка гама от продукти и услуги на своите клиенти в страната и чужбина чрез своите опитни служители и обширни дилърски канали/сервизна мрежа по целия свят.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка RTR Max и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, акумулаторни винтоверти,инструменти за двор и градина, инверторни преобразуватели и много други продукти с марка RTR Max с високо качество и конкуренти цени.

5 причини да закупите оборудване RTR Max от Mashini.bg:
• Ние сме официален дистрибутор на RTR Max на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на машини от тази марка.
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на оборудване и резервни части RTR Max в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка RTR Max;
• Предлагаме гъвкава ценова политика и условия на доставка.

Ако желаете да закупите машини с марка РТРМАКС представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви