Продавам машини с марката ROTHENBERGER на ТОП цена от Mashini

53 лева
03.12.2022 183 ID 6487
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ROTHENBERGER на ТОП цени

ROTHENBERGER (Германия) е европейски лидер в производството и продажбата на висококачествени специализирани инструменти и оборудване за монтаж и експлоатация на тръбопроводи с различно предназначение, монтаж и поддръжка на климатични системи, хладилна техника, за почистване и проверка на тръби и канали, както и диамантени сондажни инсталации. Компанията предлага най-широката гама от продукти в своя бранш.

ROTHENBERGER е част от ROTHENBERGER AG , която включва редица други компании, които произвеждат продукти под собствените си марки. Инструменти и оборудване от Virax (Viraks, Франция), Kroll (Kroll, Германия), Hellmers (Helmers, Германия), Super Ego (Super Ego, Испания), Sievert (Sievert, Швеция), Rico (Rico, Германия), EDT Eurodima (EDT Eurodima, Австрия) и други допълват и разширяват продуктовата гама на индустриалната група ROTHENBERGER. Независимо от променливите пазарни условия, компетентността и иновациите остават в центъра на производствените дейности на ROTHENBERGER.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Rothenberger и предлагаме на нашите клиенти инструменти за обработка на тръби, стандартни инструменти, тръбни ключове и много други продукти с марка Rothenberger с високо качество и конкуренти цени.

5 причини да закупите оборудване Rothenberger от Mashini.bg:
• Ние сме официален дистрибутор на Rothenberger на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на техника от тази марка.
• Поемаме пълни гаранционни задължения и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на оборудване и резервни части Rothenberger в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Rothenberger ;
• Предлагаме гъвкава ценова политика и условия на доставка.

Ако желаете да закупите машини с марка РОТЕНБЕРГЕР представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете.
Споделяне
Свързани обяви