Пистолет изстрелващ самолети 4 броя

20 лева
17.05.2023 342 ID 6486
Описание:
Детска играчка – пистолет, изстрелващ самолети. Игра за открити пространства с 4 броя леки самолети с аеродинамични крила, включени в комплекта. Играчната самолет се предлага в два цвята, от които да избирате -  син или жълт цвят.
Представяме ви тази супер ефектна и много забавна детска играчка пистолет, който изстрелва малки самолети. Тези играчки за самолети е изработена от ABS пластмаса за защита на околната среда, която е лека, гъвкава и устойчива на удар. Освен това тя е с високо качество, екологична, без мирис и е нетоксична. Тази играчка не са само за деца, цялото семейство може да се наслади на щастливите часове на открито. Пистолетът играчка за изстрелване на самолет има удобен захват, а на прицел могат да се поставят 4 броя ултра леки хартиени самолетчета, които да изтреляте.  Благодарение на издърпващ се дизайн на пистолета, който има предпазна неплъзгаща се дръжка, изстрелването се случва само с натискане на един ключ. Аеродинамичните крила на самолетите летят плавно и имат високоефективен свободен полет.
Супер интересен дизайн има тази играчка пистолет, който изстрелва пистолети. Той може да бъде зареден с 4 броя самолети, като 3 от тях със сигурност могат да бъдат изстреляни наведнъж. Препоръчително е тази играчка да се използва на открити места, тъй като разстоянието на което излитат самолетите достига до 10 метра. Лекото и супер плавно изстрелване на самолетите ви дават възможност за прицелване и елегантен полет. Размерът на самият пистолет е 24,5 х 14,5 см., а в комплекта ще откриете и 4 броя леки самолети с аеродинамични крила. Играчната самолет се предлага в два цвята, от които да избирате -  син или жълт цвят.
Тип на продукта: Детска играчка – пистолет, изстрелващ самолети;
Материал на изработка: екологична ABS пластмаса с високо качество, която е напълно безвредна за живота и здравето;
4 броя леки самолети с аеродинамични крила;
Играчка пистолет с плавен изстрел;
Ергономичен и удобен за захват с неплъзгаща се дръжка;
Изстрелване на самолетите: с
Споделяне
Свързани обяви