Водоустойчиво електрическо одеало

55 лева
17.05.2023 291 ID 6480
Описание:
Вариант 1; размер 70/150 цена 33 лева Вариант 2; размери 150/180 цена 55 лева
Водоустойчивото електрическо одеяло е символ на комфорт, комбинирайки в себе си възможността за затопляне и качествена изработка. Електрическото одеяло ви гарантира сигурност, никога не се притеснявайте от прегряване, ако заспите, докато то все още е включено. 
Със своя регулируем таймер от 2 до 12 часа, тази функция за безопасност ви пази и ви дава спокойствието, което ви е нужно, за да можете да се отпуснете напълно. 
Повърхността на одеялото е антибактериална. Тя е и водоустойчива. Можете да използвате одеялото и като покривало на леглото си, без да се притеснявате, че ще разлеете чая си върху него. Но ако се случи, можете да забършете течността с кърпа. 
Одеялото е изработено от висококачествен материал, който е изключително нежен към кожата ви. Завивайки се с одеялото, ще се чувствате сякаш сте обгърнати от облак. Материята е изключително дишаща и удобна. Благодарение на качествените нагреватели, одеялото излъчва равномерна топлина. 
Равномерната и постоянна топлина разширява кръвоносните съдове и насърчава притока на кръв. Това подпомага отпускането на скованите мускули и спомага за по-бързото им отпускане. Одеялото е ще бъде страхотен подарък за всеки, особено специален за спортисти, които искат да ускорят възстановяването си, или пък хора, извършващи тежка физическа работа всеки ден. Те най-бързо ще усетят положителните ефекти от употребата на одеялото.
Одеялото се контролира лесно с помощта на удобен контролер. Върху дисплея на контролера ясно се показват нивата, на които одеялото е нагласено. Контролерът може да се управлява от възрастни и болни хора, както и от хора, които изпитват трудности при движение. 
Одеялото се захранва с помощта на дълъг кабел, благодарение на който ще можете да го ползвате спокойно в което и да е помещение във вашия дом. Бъдете сигурни, че изключвате одеялото, когато няма да го използвате за по-дълго време.
Споделяне
Свързани обяви